Kariérní centrum

Kariérní centrum pro studenty a absolventy​

Kariérní centrum na Canadian Institute je místo, kde se mohou naši studenti a absolventi obrátit pro radu a pomoc s nalezením svého nového zaměstnání po ukončení studia. Naše centrum poskytuje řadu služeb, které vám pomohou připravit se na pracovní trh a najít si práci, která vám bude vyhovovat.

Jednou z nejdůležitějších služeb, které nabízíme, je poradenství ohledně kariéry. Naši odborníci na kariéru vám poradí, jak napsat dobrý životopis a motivační dopis, jak se připravit na pohovor a jak se dostat do spojení s potenciálními zaměstnavateli.

Kromě toho nabízíme také informace o volných pracovních pozicích a možnostech praxe, pořádáme také workshopy a networkingové akce, kde se můžete setkat s potenciálními zaměstnavateli a získat tak cenné kontakty v oboru, ve kterém chcete pracovat.

Pokud hledáte radu nebo pomoc s nalezením práce, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme najít práci, která vám bude vyhovovat.

Naše služby jsou k dispozici pro všechny naše studenty a absolventy, takže ať se rozhodnete pro jakýkoliv studijní program, budete moci využít tuto službu pro nalezení nové pracovní pozice.

Cena studia MBA

46 900,- Kč


*Uvedená cena je při získání stipendia.
Cena je konečná bez dalších poplatků.
MBA

Cena studia BBA

25 900,- Kč


*Uvedená cena je při získání stipendia.
Cena je konečná bez dalších poplatků.
BBA

Studujte on-line právě teď

Zvolte efektivní & flexibilní studium

Jedinečné studium 100% online, které plně nahrazuje klasickou výuku.